Dette website bruger cookies til statistik og til at forbedre din brugeroplevelse. Vil du læse vores cookie- og privatlivspolitik så klik her og læs mere

Kurser i opsøgende og opfølgende salgsarbejde

Baun & Partners deler meget gerne ud af vores mangeårige erfaring med opsøgende og opfølgende salgsarbejde. Vi tilbyder bl.a.:

  • Personlig rådgivning og træning i opsøgende og opfølgende telefonsalgsarbejde, hvis Jeres virksomhed selv ønsker at have denne funktion inhouse. Det kan både være rådgivning og træning af enkeltpersoner, men også flere personer, hele afdelinger m.m. Det kan endvidere både være rådgivning og træning i relation til helt nye medarbejdere men også i relation til bestående medarbejdere, som måske savner nogle ekstra værktøjer.
  • Personlig rådgivning og træning i salgsperformance på kundemøder samt eventuel deltagelse i sambesøg på et/flere kundemøder. Igen kan det både være rådgivning og træning af enkeltpersoner, men også flere personer, hele afdelinger m.m. Ligeledes kan det igen både være rådgivning og træning i relation til nye medarbejdere men også i relation til bestående medarbejdere.
profile image

Kontakt venligst direktør og indehaver Pia Baun for mere information om Baun & Partners, uforpligtende tilbudsoplæg, og/eller uforpligtende præsentations- og inspirationsmøde